2024 99. kitabı
Milay yetiştirme yurdunda büyümüş genç bir kızdır. Bu zamana kadar Yiğit tek dayanağı olmuştur. Lakin Yiğit'in onu terk etmesi üzerine onunla konuşmak için evine gittiğinde ise Yiğit'e doğrultulmuş bir silah çok geçmeden patlamıştır. Polisler ile beraber karakola gitmiştir. Ve ifadesini verdikten sonra sevdiği adamı kaybetmenin acısı ile hayatına son vermek için karakolun çatısına çıkmıştır. Tam kendini boşluğa bıraktığında ise onu sımsıkı tutan Araf ile karşılaşır. Milay aslında Ahter Krallığı'nın gerçek varisi Mina Leyla'dır ve yaklaşan savaşın geleceği tamamen onun elindedir. Olayların hızlı başladığı, geçmişe dair gizemin olduğu bir eserdi. Emre annesini kaybetmesinin acısı ile boğuşurken bir yandan da annesinin ondan sakladıkları ile yüzleşmek zorunda kalmıştı.Hem geçmişi ile ilgili öğrendiği şeyler, hem de yeni yeni keşfetmeye başladığı güçleri ile başa çıkması gerekiyordu. Tabi asıl olaylar Kış Getirenler'in işin içine girmesi ile başladı.İkinci kitapta ise olaylar daha hızlı ve aksiyonlu bir hal alırken yeni karakterler ile tanıştım. Bol olaylı, aksiyonlu, akıcı bir fantastik seri kesinlikle. Hatta keşke daha uzun olsaydı.Daha neler yaşayacaklar merak ediyorum.
Zihnin LabirentiMuhammet Aydın · Oleksa Yayınları · 202414 okunma