2024 38. kitabı
ben genelde abartılan fantastikleri ve dikenler ve güller sarayını da rhys hariç hiç sevmemekle birlikte çok fazla övülmesine rağmen yine de bu kitaba bir şans verdim.çok da iyi yapmışım.ilk kitap bence yok olmalı hiç yokmuş gibi davranmalıyız çünkü sis ve öfke sarayı gerçekten iyiydi çok fazla şaşırdığım,duygulandığım,güldüğüm ama genel anlamda eğlendiğim ve zevk alarak okuduğum bir kitap oldu.rhys,cassian,mor,amren ve azriel hepsini aralarında ki ilişkiyi birbirlerine tek bir laf bile etmelerine gerek olmadan sadece bakışlarıyla anlaşmalarını aile oluşlarını ve en çok da velaris'i çok ama çok sevdim gerçekten ben de orada yaşamak halktan biri olmak istedim.ilk kitabın feyresi beni deli etmişti hiç sevmemiştim ama burda kendini buluşu her şeyi anlayışı özellikle kendisine iyi davranan ilk kişiye aşık olup ailem demesinden sonra gerçek ailesini buluşunu okumak güzeldi.kitabın son yüz sayfasını okurken midem bulandı gerçekten ne hissedeceğimi bilemedim.sonunu da sevdim mi sevmedim mi bilmiyorum ama feyre ve rhys'ın yaptıkları şeyi sevdim.bu ikisinin aşık oluşlarını okurken her şeyin yerli yerine oturması en başından birbirleri için yaratılmaları inanılmaz güzeldi.tamlin ve lucien hakkında konuşmak dahi istemiyorum keşke ölseler.ilk kitap faciasına rağmen kesinlikle devam edeceğim.
Sis ve Öfke SarayıSarah J. Maas · Dex Yayınları · 20204,685 okunma