Gülseee
2024 28. kitabı
#gülsebirsel seversiniz veya sevmezsiniz ama bu kadın ülkenin en zekilerinden. Komedi zeka ürünüdür ve bu kadın bu işin piridir. Aşırı keyif alarak ve kahkahalar atarak okudum Gülse’nin #benigözünüzdebüyütmeyin kitabını. Yakın arkadaşlarım bilirler Gülse’nin hem yazdığı hem oynadığı Aile Arasında filmi benim hayatıma dokunan, bana şifa olan şahane bir filmdir @frdsnmdgn Kaç defa izledim sayısını bile hatırlamıyorum. Ve yine yakın arkadaşlarım bilirler bu filmin repliklerini gün içinde kaç defa tekrarlarım yaşadığım olaylara tepkilerim de hep bu repliklerden bak yine izleyesim geldi. Hayat şu sıralar zorluyorsa, kötü hissediyor mutsuzluktan içiniz daralıyorsa açın izleyin bana teşekkür edeceksiniz. Türk komedi film tarihinin duayenidir #ailearasında Güzel senaryo yazan güzel de kitap yazar!!! mı acaba Biz yazsak okunmaz ama işte ünlü bir kalemden çıkınca çok satanlarda alır yerini. Edebi bir tatmin aramayın bu kitapta ama gülecek, eğlenecek şu saçma sapan olayların olduğu kasvetli günlere güzel bir mola vermiş, sıkıcı akışı askıya almış olacaksınız; benim gibi
Beni Gözünüzde Büyütmeyin!Gülse Birsel · Doğan Kitap · 20242,937 okunma