·384 syf.··Beğendi
···Okunma: 18 Ekim 2024 08:15 Merve Akyüz }♡{ VALS
Masalları sever misiniz ? Ah..soru mu şimdi tabiki herkes sever. Sevgili @mrv.akyzzz kaleminden şahane bir Güzel ve Çirkin uyarlaması ile geldim. Ama buradaki Çirkin bence çirkin değil korkunç derecede etkileyiciydi.:)) Tadını çıkararak okudum. Acil 2.kitap gelsin lütfen ~♡Emeğine yüreğine kalemine sağlık olsun yazarcım bayıldımmm ♡{
Sizi daha fazla bekletmeden konusuna geçiyorum yorum taşabilir:))
Zamanlardan bir zaman, tüm diyarlara hükmeden Tanrının üstün niteliklerle donattığı bir KORUYUCU varmış.Bu diyarlarda elfler, devler, cüceler, periler, cadılar, ifritler ve sihirli binbir türlü canlı yaşarmış.Kudretli koruyucu görkemli baloyu bir vals ile cadıyla dans ederek açmış.Cadı KORUYUCU nun güzelliğine aşık olmuş.Aralarında büyük bir aşk başlamış.Lakin bir gün KORUYUCU insanların tuzağına düşerek öldürülmüş. Aynı gece acısıyla yeri göğü birbirinden ayıran bir feryat ile cadı prensini dünyaya getirmiş. O gece Kanlı Ay gökyüzüne doğmuş.Yaşadığı kaybın büyüklüğü ile yüzyıllar sürecek bir lanet yapmış. Bu lanete de oğlunu bağlamış.Yer gök birbirinden ayrılmış türlü canlılar değişime uğramış Cadının doğan oğlu ise yarı aslan yarı kartal ölümsüz ama yeryüzü ve gökyüzü arasında Araf ta bir prens olmuş. Lanet ancak ve ancak düşmanları olan bir insandan saf aşkın bulunmasına bağlıymış. Ve aşkın diğer sahibi olacak kadın bu korkunç yaratığa aşkını, ruhunu, bedenini tüm kalbi ile vermeliymiş. Yüzlerce yıl böyle geçmiş, her yüzyılda kanlı ay da balo tekrar edilmiş.Karşılıklı verilen sözler hep tutulmuş.Prens kendisi için mühürlenmiş o kadını hiç bulamamış ,tek amacı halkını bu lanetten artık kurtarmakmış.
Ama bu yüzyılın hali diğer yüzyıllardan biraz farklıydı. Alaric Damon Alastor içten içe onun varlığını hissediyordu çok yakındaydı.
Peki o kimdi?
Leydi Gloria Wizard, krallığın en güçlü lordunun
tek kızı, babası tarafından her türlü tehlike ve tehtidden özellikle sakınılmış olarak büyümüştü. Babası gibi üstüne titreyen iki abisi de vardı.Güzel Gloria kitaplarda ki büyülü aşkları okumayı çok severdi. Ama gerçek hayat büyük bir sürpriz ile ona çelme takmak için gelmişti. Babası yüzyılın balosuna gideceklerini söylediğinde kendisinin Prens ile nişanlanacağını da bildirmişti.Bunun onu korumak için olduğunu ise ısrarla belirtmişti. Şimdilik sebebini anlayamayan Gloria babasının dediğini istemeyerek kabullenmişti.Gün geldi ve kraliyetin sarayına varıldı..Prens gerçekten çok ilgiliydi. Ama Gloria'nın içindeki ses onu çağırıyordu.Saray etrafında yaşanan bazı doğaüstü olaylar Gloria yı içten içe bir gizeme çekiyordu.Çünkü o gözlerin onu dikkatle izlediğini hatta rüya ve gerçeklik arası yanında bile hissediyordu.Balo günü geldi çattı..
Bu kurguda Lord Gayl Wizard ve Prenses Victoria Wekont da çok tatlıydı. Ama ana karaktere bittim.. Burada bırakıyorum devamı kitapda, ahhh neler neler oluyor....::))
Şiddetle tavsiye ediyorum ~♡{
2024~91. Kitap