Alein Kentigerna'nın bütün romanları gibi bu romanını da son derece başarılı buldum. Yazar gereksiz detay, okuyucunun kafasını yormayan bir şekilde, sadece kurguya bağlı kalarak okuru merak ettirerek oradan oraya savurmayı çok güzel bir şekilde başarıyor. Normalde pek çok yazar arada "es" ler vererek okura nefes aldırır ancak Kentigerna bunu bence kasıtlı olarak yapmıyor ve bu da romanlarına farklı bir boyut kazandırıyor. Boston'da bir akşam Liz ve Tim Abel çifti baltayla parçalanmış bir halde öldürülür. Boston Cinayet masası dedektifi Rachel vakayı ele alır ve ilk bulguları oldukça tuhaftır. Liz'in kanında uyuşturucu çıkması, genç kadının gizli bir ilişkisi olması ve cinayet mahalline bırakılan şifreli mesaj... Bu şifreli mesaj 20 yıl önce cinayetlerine ara verip ortadan kaybolan "Boston Kurdu" ile birebir aynıdır. Ortada taklitçi bir katil mi vardır yoksa Boston Kurdu geri mi dönmüştür? Rachel bunları araştırırken her şey 26 yıl önce bir dağ gezisine çıkan 9 gencin kaybolup sonra da cesetlerinin bulunmasında düğümlenir. Aralarında bir anlaşmazlık mı olmuştur, dışarıdan birisi mi onları öldürmüştür yoksa 9 gençten biri halen sağ mıdır? Tüm bunlar olurken Boston Kurdu cinayetlerine devam eder ve katil sandığından çok daha yakınındadır. Son sayfaya kadar başarılı bir şekilde katilin gizemini saklayıp, gerilimi-gizemi- kurguyu en üst seviyede tutup dilini oldukça akıcı bir şekilde anlatan yazara koca bir 10/10.