2024 17. kitabı
Serinin ilk kitabı olan " Su" dan sonra hiç ara vermeden başladım ikinci kitaba... Birinci kitaptaki heyecan ve merak duygusu bu kitapta da sürdü kesinlikle.Hatta olaylar biraz daha çetrefilleşti.Sonunu bu şekilde ummadım ve tahmin edilemeyen kurguları daha başarılı bulduğum için bu yönüyle de kitabı sevdim diyebilirim. Kitapta; ana karakterimiz Mercan'ın, yeteneği ile gördüğü yeni olaylar, çözdüğü cinayetler var.Her zamanki gibi karakterimizin başı beladan kurtulmuyor.Eski erkek arkadaşı bir otelde öldürülen kadın ile ilgili şüpheli olarak karşısına çıkıyor, Volkan ile ilişkisinde epey değişiklikler oluyor, ilk kitapta heyecanlı başlayan aşka burada tanık olamıyoruz hatta hayal kırıklıkları var, bu beni üzdü, Volkanı sevmiştim, böyle son hayal etmemiştim.Ama en çok da sevdiklerimiz bizi hayal kırıklığına uğratır zaten bu açıdan da şaşırmamak lazım. Kitabın sonunda "son" yazısı görmek beni üzdü, devamı olsun isterdim.Mercan'ın hayatı kesinlikle okuyucuyu andan koparıyor, iyi geliyor.Akıcı ve sade anlatımı ile de hiç yormuyor.Kitabın sayfalarına bakmadan, ne kadar kaldı demeden okuduğum kitaplar arasına girdi. Bu keyifli seriyi umarım sizler de okur ve seversiniz.
GizemTuğba Cüez Gündoğan · Parana Yayınları · 202411 okunma