2024 149. kitabı
Okunma: 03 Ekim 2024 23:07
Miles serisi her kitabı ayrı eğlence ve keyif demekti. Son Şans serinin son kitabı ve benim en çok güldüğüm kitap oldu. Miles kardeşlerin en küçüğü Christopher'ın hikayesini okuyoruz. Hayata altın kaşıkla merhaba diyen Christopher faklı şeyler denemek ister. Abilerinin sen lüksünden ödün veremezsin sözlerine inat 1 yıl boyunca Avrupa'yı gezecek hemde kendi parasını kazanmak için çalışacaktı. Tabiki abileri bu durumun uzun sürmeyeceğini düşünür. Christopher ilk durağı İspanya'ya kalacağı pansiyona gider. Ortam, kalacağı oda ve daha ilk geceden yaşadıkları onun için tam bir felaketti Fakat hayatının kadınını burda bulacağını da bilmiyordu. Seride her kitap ayrı güzel. Christopher'ın geziye çıkmadan önce abileriyle çıktığı alış veriş ve satıcıyla yaşadığı diyaloglarda kahkahalar attım. Hayden harika bir karakterdi. Bu seride en sevdiğim kadın oldu. Christopher'ın hayata bakışı o kadar degisiti ki onun faklı yönlerinide görmek çok güzeldi. Seride sıralamam değişmedi. Tristan hâlâ bir numaram sonra James, Elliot ve Christopher geliyor. Serinin beşinci kitabı kardeşlerin hepsinin bir arada olduğu, hayatlarına nasıl devam ettiğiyle ilgili. Umarım onuda okuruz. Serinin çevirisini Semoşum yaptığı için tabiki bizde yeri daha da bir başka. Kendisinden daha çok okuma yapacağız Türü sevenler bu seriyi okumaktan asla pişman olmaz.
Son ŞansT.L. Swan · Martı Yayınları · 2024347 okunma