2024 59. kitabı
Layla küçük yaşta anne babasını kaybettikten sonra Qadir adlı bir cin tarafından büyütülür. Halkın cinlere düşman olduğu bir ortamda zamanla tüccarlık yapmayı öğrenen Layla cinlere ait şeyleri satar. Fakat bu durum dilden dile "Gece Taciri" adını almasına neden olur. Layla bir gün sultanın çocuklarından birini kurtarır. Bu durum da ona bir görev bahşedilmesine neden olur. Sultanın talebiyle bir emaneti ona getirmek zorundadır. Üstelik yalnız da değil; Sultan'ın oğlu Prens Omar'ın gözetiminde olmak şartıyla! Masalsı bir anlatımı var. Kitabın ortalarına kadar durağan ilerlerken yer yer sizi heyecana sürükleyecek bir takım olaylar oluyor. Girişi kitabı gibi düşünürsek bence çok normal bir akışı var. Kumdenizi üçlemesinin ikinci kitabının daha çok aksiyonla süsleneceğini düşünüyorum. Bana göre farklı bir evrende gerçek ile hayal arasında gezinme hissi yaşatan bir kitap oldu. Bence bu tür kitaplara merakı olanlar mutlaka okumalı. Siz ne düşünürsünüz bilmiyorum fakat ben sihir dolu hikayelere bayılıyorum. Eğer benim gibi düşünenler varsa sizi bu kitabı okumaya davet ediyorum. #yıldıztozuhırsızı #thestardustthief #chelseaabdullah #gokitap
Fantastik
Yıldıztozu HırsızıChelsea Abdullah · Go Yayınları · 202431 okunma