Puan vermedi·528 syf.····Okunma: 12 Ekim 2024 12:11 ŞEVVAL DEMİRDÖĞER - KAZAZEDE 2
Herkese selamlar
Nasılsınız, neler yapıyorsunuz?
Neler okuyorsunuz?
Bugün sizlere yine ve yine severek okuduğum bir serinin ikinci kitabı ile geldim
İkinci kitapta Sezin ve Turan aşkı doludizgin devam ederken Sezin yine bir sivilin hayatı konusunda zor anlar yaşamış ve dahi kaçırılmıştır.
Sezin'i alıkoyan ise ilk kitaptan aşina olduğumuz bir isim! Peki ya kim?
( Kitabı okuyanlar yorumlarda kendini belli etsin )
Kitapta en çok eglendiğim kısım ise açık ara farkla Sezin ve Turan arasındaki ilişkiyi öğrenen timin tepkileri
Ve belki de en can alıcı ve beni de duygulandıran kısım Sezin'in abisiyle yaptığı konuşma anı ve sonrasında yaşadıklarıydı
Büyük bir heyecan, sabırsızlık ve merakla 3. kitabı bekliyorum
Alıntılar
"Benimle aynı çatıyı paylaş. Aynı masada aynı yemeği yiyelim. Evimde her şeyim tek, ben tekim. Çiftim ol. İki tabak koyayım masama, iki dolabım olsun. İki yastığım var, soğuk tarafı sıcak olsun.”
“Ben varım. Yanında dağa ihtiyacın varsa güneşi keser, herkesi karanlıkta bırakırım. Bir sen görürsün güneşi. Yanında insanlara ihtiyacın varsa yanında dikilirim. Bir milyon insan olurum sana. Tek başıma. Neye ihtiyacın var? Güce ihtiyacın varsa bu dünyanın en güçlüsü sensin. Ben varım. Düşmek istiyorsan zeminim, kalkmak istiyorsan merdivenim. Her ne istiyorsan o olurum sana.”
"Kaza , zedesine kavuştu. Kimseye yenilmeyen Sezin Kaza , yine zedesinin kollarına yenilmişti."