Öncelikle bol satışlar ve kazançlar dilerim, lakin sayfaya baktım ve bir kitabın yüksek fiyatlı satışına tanık oldum. Elbette serbest piyasa, isteyen istediği fiyata satabilir ama ikinci eli 50 lira olan bir kitaba ( nadirkitap.com/basariya-goture... ) 150 lira yazmak ( nadirkitap.com/basariya-goture... ) bana pek mantıklı gelmiyor, kondisyonu ne olursa olsun 3 misli bir fiyatı hiçbir üründe kabul etmek mümkün değil, üstelik bu kitabın sıfırı 80 lira civarında. Ben de kitap satıyorum ama fiyatları ince ince araştırıyorum. Size de tavsiye ederim 🌸

Pergamon

@Okurunuzum
nadirkitap.com/icten-sahaf-sah... İçten bir sahaf Harika kitaplar Harika fiyatlar okumayan kalmasın. Adı gibi içten bir yazar ve kitap sevdalısı olan hocamın sayfası İçten
·1 alıntı·
Serbest piyasa ile fırsatçılık/stokçuluk ayrı şeyler. Sizin söylediğiniz durumla ben çok karşılaşıyorum. İkinci el bir kitaba sıfırla aynı ya da daha yüksek fiyat çekiyorlar. Sahaf denilen meslek bu değil bence. Genel olarak gördüğüm bir durum bu kişi özelinde konuşmuyorum.
Pluviofil
@dedekorkutundarwincitorunu latife ediyorum:)
Pluviofil
Lütfen bu konuda eleştirdiğim için bana öfkelenmeyin, yanlış gördüğüm bir duruma müdahale gibi düşünün. İkinci el kitap satmaya kalkan bir kişi araştırdığında bu ilanı gördüğünde aynı fiyatı veya bir yükseğini ekler, böyle böyle yükseliyor bazen fiyatlar, özellikle popüler kitaplarda çok tanık oldum bu duruma.