"Sanki bazıları bahşedilmiş gülücüklerle doğup adımlarını yıkımların uzağına atıyorlar hep. Bazıları ise nadiren gülüyor. Belki de bazıları hayata kişisel enkazlarının merkezinde başlıyor."
#göktuğcanbaba ciddi anlamda sevdiğim yazarlardan tüm kitaplarını okudum. Sevdiğim tarzda yazıyor. #içerideki #hikaye kitabı. İçerisinde 7 hikaye var. Konu ve puanlamaları aşağıda veriyorum.
Gece Güneş: soğuk ve klostrofobik hissettiren bir hikaye. Gece iş görüşmesi için bilmediği bir şehre gider. Bir yandan geride bıraktığı anneannesini düşünmektedir. 4/5
Hokus Pokus: Nejat babasını kaybeder ve çocukluk evine cenaze için döner. Babasıyla iç hesaplaşması aile fertlerinin varlığı ile bozulur. 5/5
Her çukur kendi rotasını belirler: bir eve yeni taşınan Uğur, karşı komşusunun büyük bir çukur kazmadına şahit olur. 5/5
Kuyu: neriman her yıl aynı gün İstanbul'da bir kuyuyu ziyaret eder. 4/5
Kovuk: ilk kez bir kovukta birbirine aşık olan Kutay ve mervenin hikayesini okuruz. 2/5
Yıkım ekibi: bir kadın kocasıyla olan ilişkisini düşünürken kaşınmaya başlıyor 5/5
İçerideki: erdal ekonomik sıkıntıdayken ucuza kitsya çıktığı güzel bir evde başka birinin olduğuna inanır. Emlakçı da bunu onaylamıştır. 5/5