Öncelikle canım yazarımın kalemini öveceğim . Öveyim ki kaleminin müptelası olanlar için tez vakitte yeni kurgular yazsın.
Çokça aminnnnn, evet konumuza yavaştan dönebiliriz.
Yine ben konumuza ayrı karakterlerin her birine ayrı düştüm. Kadın karakterlerin de erkek karakterler kadar güçlü ve ayaklarının üzerinde duran kişiler olduğunu söylememe gerek var mı bilmiyorum ama yazarın bir nevi imzası artık bu durum.
Efşan ve Vedat...
Efşan, ablasını töreye kurban verdikten sonra onu koruyucu ailenin evlat edinmesiyle her ne kadar hayatı kurtuldu desekte içten içe alacağı intikamla yaşar. Öte yandan bir amacı daha var. O da töre cinayetine kurban verdiği ablası Gülperi 'nin kızını yanına alabilmek.
Gülefşan' ın bu kadar acısı var ama ki onun yanında olan her şeyinde ona destek olan Ayşem ablasıyla her şeyin üstesinden gelmiştir. İkisi birlik olup kimseye boyun eğmeden her şeyin üstesinden gelirler. Ta ki Vedat karşısına çıkana kadar.
Vedat 'mm da Vedat' mm
Vedat, eski kabadayılardan olan Seyit Aras'ın torunudur. Ve onun torunu olduğundan ötürü de hayatının gidişatı doğduğu andan beri zaten belliydi. Ama ki şunu da belirteyim, kendisi evet bir Mafya babası fazlasıyla da önemli biri ama ki asla illegal işlerle ilgilenen biri değil, Devletin adamı aslında. Vedat ne kadar güçlü kuvvetli biri olsa da o da bir gül kokusuna kapılıp kalacak hayatını ona adayacak.
Ama inanın ki bu hiç kolay olmayacak.
Vedat koruyup kollamak istiyor haklı olarak. Çünkü adamın bir adı bir namı var. Yanında kimseyi göremezsiniz aile üyelerini bile zor görürsünüz. Ama ki yanında bir kadın görüyorsanız da o kadın onun hayatının anlamıdır. Ve korunması gereken biridir.
Ama gelinde bunu Efşan'a anlatın.
Anlatamazsınız.
Zaten Efşan'ın öyle zevkleri var ki, kafes dövüşü gibi falan yazık yahu Vedat'a.
Ayy bir de bir durum vardı, Efşan'ın temizlik merakı
Neredeyse zehirleniyordu. Ama neyse ki yetişti benim Vedat'ım.
Bir ara bende öyle zehirleniyordum da işte kalktım güç bela kendime ayran yaptım. Yoktu benim öyle bir Vedat'ım
Bundan sonra kitabın başına özellikle erkek karakterler için tamamen hayal ürünüdür gerçekle gram uzaktan veya yakından alakası yoktur diye de eklersek mükemmel olur.
Yine bayılarak okudum. Çokça da tavsiyemdir.