2024 53. kitabı
Gençlerle Hayat Bilgisi Haluk Dursun Kitap gençlere tavsiyelerde bulunan, nasıl düşündüğünü ve neden böyle düşündüğünü kısa ve öz bir şekilde deneyimleriyle harmanlayarak bize nasıl yaşamamız gerektiğini mütevazi bir şekilde, sohbet havasında anlatıyor.Dili, anlatımı sade.Kolay okunan ve tek seferde bitirilebilecek türden. (Ek bilgi ve eklemek istediklerim: Yazar aslında bir profesör.Aslında birçok alanla ilgilenmiş ama kısaca bahsettiğimi belirtirsem yanlış bir tanımlama olmaz sanırsam . Çünkü kitapta profesör veya bir şeyleri başarmış bir şahıs olarak değil hayat tecrübesi olan biri olarak bize bir şeyler anlatmak istiyor gayet mütevazi bir şekilde.Gençlere bir şeyler katmak ve onların yanında olmak isteyen bunun için çabalayan ve elinden geldiğince gençlerle buluşan konuşan bir insan olarak hayal ettim."Haluk hocam bir gençle daha buluştunuz :) " Bu kitabı yazmayı uzun zaman önce düşünmüş ve taslağını bitirmiş.Fakat vefat edince kızı Nilay Dursun tarafından düzenlenip basıma verilmiş(Buradan bizlerle bu faydalı kitabı düzenlediği ve bizi kitapla buluşturduğu için teşekkür etmeyi borç bilirim.)Yazarın bizzat kendisiyle tanışıp konuşmak isterdim.Ve kitapta bahsedilen yaşı fazla olan fakat hala bilgiyle haşır neşir olan, yeni şeyler öğrenmeyi ,üretmeyi hayat amacı haline getirmiş ve bundan keyif alan büyüklerimle tanışmak ve sürekli iletişim halinde olmak dileğiyle.Umarım bu tür insanlar kitapta belirtilenin aksine artarlar ve daha fazla tanışma fırsatımız olur.) Ve son olarak umarım bu yazıyla ben de Haluk hocanın daha fazla gençle buluşmasına katkı sağlarım.
Gençlerle Hayat BilgisiHaluk Dursun · Yeditepe Yayınevi · 2022641 okunma