Zor anlar
2024 7. kitabı
Okunma: 22 Ekim 2024 05:43
Bu kitap benim uzun süredir takip ettiğim pua cemiyetinin kapılarını daha da derine açma mı sağladı . Açık konuşmam gerekirse buraya en derin hislerimi yazmayi istemiyorum . İnsan ilişkileri her zaman beni germiştir ve hala geriliyorum . Kadınlarla basarili olduğum söylenemez ki bundan dert yakınan gordüğüm kadarıyla bir tek ben degilmişim . Hikayemiz Neil Strauss isimli 28 yaşında maksimum 5 kadınla birlikte olmuş ( uzun süreli değil ) ilişki yasayamayan cinsel hüsranı bol olan bir abimizle başliyor . Bu abimiz pua diğer adıyla kadın tavlama cemiyetine katılıyor ve mystry ile tanışıyor ve hayatı değişiyor . Burda uzun uzaya yazmaycagim baya olaylar oluyor abimiz teknikler ögreniyor ve kendini geliştiriyor . Mystryi kendime daha yakın görüyorum kendisinin bazı sorunlari var ve bu sorunları çözmesine yardım edebilecek tek kişi kendisi . Babasıyla sorunları olan biri baba figürün eksikliğini yaşıyor . Ayrıca kendisi yaşadığı seri ilişkilerden dolayı da biraz bunalıma girmiş biri ( uzun süre tek gecelik veya on gecelik ilişki yaşarsanız ne olacağının göstergesi gibi ) . Kitap bir çok teknik barındırıyor İstanbul sokaklarında denedigim bu tekniklerin bazıları gerçekten iş görüyor diğer teknikler ise biraz abartıya kaçıyor tabi o dönemin sosyo kültürel yapısını göz önüne almakta lazım . Benim hızlıca ozetlemem gerekirse şu beş maddeyi yaparak sokakta/ barda/okulda / kantinde kıssadan hisse istediğiniz herhangi bir yerde bir kadınla tanisabilirsiniz 1. Madde : dik durun ve gülümseyin sakin bir şekilde hedefe ilerleyin arkadan korkutucu girslerden uzak durun ve hedefi sakinlestirin ( lazer göz teması önermem ) 2. Madde : tepki olumlu ise ona olan ilginizi dolaylı olarak söyleyin Örnek : seni az önce şurda gördüm ( takilarina , saçına, veya o gün özendigini düşündüğünüz gerçekten içten gelen bir seye ) ve hoşuma gittin seninle tanışmak isterim . Eğer olumlu değilse uzatmayın ve başka uygun bir hedef arayin 3. Madde : konuşmayı karşı tarafa aktarın . Pekala bu kısımda karşı tarafa ucu açık sorular sormanız gerekiyor veya tahmin oyunu da yapabilirsiniz . Zihin okuma vb gibi basit tahminler içeren üstüne başına bakarak yaptığınız tahminlerle konuşmaya bir derinlik katmaya çalışın . Karşı taraf size soru sormaya başladıysa oyundasiniz demektir . 4 . Madde : Güzel bir kapanış yapın . Numara isteyin konuşma ortalama 10 dk surduyse veya sizin hislerinize kalmış 5. Madde : buluşmayı ayarlayın . Sorumluluk alın . Benim daha kendimi geliştirmek gerek şu an Hayatim da sokakta kadın tavlamadan daha önemli şeyler var ve bu yüzden pek bir dışarı çıkamıyorum ama dışarı çıkarsam kesinlikle hoşuma giden bir kadın olursa ve uygun koşullarda varsa taktiklerimi gelstirmek için kadına aciliyorum red yemenizin hiçbir önemi yok . Önemli olan OYUNDA OLMANİZ . BAŞARİLAR . ~FEROMORPF~
OyunNeil Strauss · Butik · 2012177 okunma