2024 26. kitabı
Okunma: 22 Ekim 2024 16:43
Superman Amerika yerine Rusya'ya düşseydi ne olurdu.... Düşününce basit bir konu lakin kitap bunu düşünebileceğinizden çok daha detaylı ve başarılı bir şekilde anlatıyor. 2.kez okumama rağmen kitabın tekrara binmesini ve sıkmasını beklemiştim lakin beklenmedik bir şekilde daha etkileyici geldi. Kesinlikle okunması gereken bir çizgi roman. Şunu da eklemem gerek; finali, okuduğum birçok çizgi romandan kesinlikle daha tatmin edici. Baskı durumuna da gelirsem, ilk okuduğumda bir dostuma ait 1.Baskısından okumuştum lakin bu sefer okuduğum 5.Baskıyı elime aldığımda çok bariz bir ağırlık farkı olduğunu söyleyebildim. Renkler açısından bir sıkıntı yoktu ama hafifliğinden de anlaşılacağı üzere kağıdı çok ince. Bunlar dışında ise bolca sayfa dışına çıkan yazılar ve boş baloncuklar bulunmakta 5.Baskıda. Kalite düşüşü cidden çok üzücü. NOT: Şunu da eklemek istiyorum; kitabın özgürlük,eşitlik,adalet vs. gibi konulara değinme şekli muazzam. Daha iyi bir şekilde değinilebilir miydi bilemiyorum. Hayran kalınası.
Superman Red SonMark Millar · Yapı Kredi Yayınları · 2017244 okunma