Jane'in BattaniyesiArthur Miller
Jane,doğduğu vakit ailesinin kendisine aldığı battaniyesini çok sever hiç yanından ayırmaz.Battaniyesi Jane icjn adete bir uyku oyuncağı olur.Yaşı büyümesine rağmen battaniyesinden vazgeçmeyen
Jane artık battaniyesini bırakması gerekiyordur ama Jane bir türlü #pembebattaniyesi nden vazgeçemiyordur.
Jane,pembe battaniyesinden vazgeçebildi mi?
Kendisi günden güne büyürken battaniyesinin küçülmesine akıl sır erdiremeyen Jane’in imdadına kim yetişti?
Jane,battaniyesine ne diyordu?
Cevaplar eserde #okuyun #ogrenin arkadaşlar
6 aydan 5 yaş arası minik kalpler icin kaleme alınan eserimiz toplam 40 sayfadan oluşuyor.
Eseri Elif im,kardesi Alı Emre me cok severek okudu.Birlikte eserde ki özgün çizimleri keyifle incelediler.
Çocuklar gece uyurken kendilerini güvende hissetmek için herhangi bir nesneye sarılarak uyumak isterler.
Yanlarında bir #oyuncakayı #tülbent , #battaniye #bebek ya da sevdikleri herhangi bir nesne ile uyumak isterler.Geçtiğimiz aylarda okuduğum bir makalede çocukların özellikle okula başlayana kadar,yatarken yanlarında sevdikleri bir nesne bulundurmalarının hic bir sakıncasının olmadığı yazıyordu.
Zaten belli yaşa geldiklerinde kendiliğinden vazgeçiyorlar.Benim çocuklarım okul çağına geldiklerinde uyku arkadaşlarını kendiliğinden bıraktılar.
Minik kalplerin severek okuyacağı bu kıymetli eser #tavsiyemdir Kalın sağlıcakla
@mandolinyayinlari @inkilapkitabevi kitapfisiltisi sevtap #okuyanteraziokuyor #okuyanterazi #elifokuyor