Uno Pörfekto Çıldırın. Piliz sitdavn!!!
2024 30. kitabı
Normalde ten poyints goğ tuğğ diyerek historical türünde kalbimde birinciliğe yerleştirecektim ancak sondan pek tatmin olmadığım için bir puan kırdım... Ee tabi ben bir enayi olduğum için yorumlara aldanıp ilk iki kitabı atlayarak direkt serinin üçüncü kitabını okudum... Ben yaptım ama siz yapmayın. Lisa Kleypas'tan bahsediyoruz en fazla ne kadar kötü yazmış olabilir ki KAMON(!) Neden böyle bir aptallık yaptımkine ?!!? :'( Hadi ilk kitabı atlıyorsun ama ikinci kitabı okumalıydım en azından çünkü Sebastianım orada önemli bir figür imiş :( her neyse pişmanlıklarımı bir kenara bırakırsak... ÇOKZELDİ ♡_♡ Nasıl anlatsam nasıl övsem ve nasıl hafızamdan silip tekrar okusam bilemiyorum. Wallflowers kızlarının şansından istiyorum. Hatta gruptan evlenenler çıksın kasıyor kardeşim kasıyor... demek istiyorum >_< Konusu ise kısaca; Sebastian onca borç içinde çıkmaza düşmüşken ve alacaklılar da kapıya dayanmışken şans ya işte bir gece evine aptal ve kekeme olarak bilinen Bayan Evangeline Jenner geliyor. Kendisine büyük bir miras kalacağını ve paranın bir kısmını alabileceğini söylüyor. Evie de bunun karşılığında kötü niyetli akrabalarından kurtulmak ve korunmak için Sebastian'ın kendisiyle evlenmesini talep ediyor. Elbette arsız şeytan Sebastian bu win-win evlilik teklifine hayır diyemiyor. Böylelikle ikilinin arasındaki olaylar başlıyor :) St. Vincent... Sebastian ♡_♡ Favori beş erkek karakterlerim arasına hızlı bir geçiş yaptın seni arsız, yakışıklı, karizmatik, çapkın, şehvetli asilzade seni ehe ehe *-* Evangeline Jenner... Evie ☆_☆ Sen nasıl tatlı ve merhametli bir karakterdin öyle. Onca yaşadıklarına rağmen nasıl akıllı, inatçı ve sevgi doluydun. Seni yerim kızım yer *-* Sebastian ve Evie iki zıt karakterdi. Yani nasıl anlatsam biri fırlama diğeri hanımefendi. Biri hovarda diğeri edep sahibi (edep sen ne güzel seysin fotosu gelsin buraya:D) Biri küfürbaz diğeri nazik. Biri geçmişinde tam bir şeytan diğeri melek. Biri bencil pislik diğeri fedakâr. Biri sorumluluktan korkan diğeri sorumluluk alan. Biri aşık olmaktan korkan diğeri sevgisini göstermekten çekinmeyen... Karakterlere bayıldım. Normalde uzun uzun anawliz kasmak gibi bir planım vardı ancak sonradan vazgeçtim. Gidin okuyun kardeşim bosverin yorumları falan gidin okuyun o kadar!!11!! Sadece Lisacım sonunu daha uzun tutabilirdi. Bu çift buna değerdi. Hele ki Şeytan Kral Sebastian çocuk istemişken 2-3 bebiş araya sıkıştırabilirdin neysss >_< Daisy'i baya merak ettim. Serinin son kitabını sırf bu tatlı kız okuyacağım. İlk iki kitabı da bir ara okurum diye düşünüyorum. Wallflowers ekibinde bir yer daha açıldığına göre ben kaydımı yaptırıyorum kısslar. Kız kurusu diye oluşturdukları grupta evlenenler maşallahlık adam buldular hep. Bizim neyimiz eksik ayol. Hadi bayssss^^
Sevgim Sana AitLisa Kleypas · Epsilon Yayınevi · 2011412 okunma