2024 41. kitabı
YORUMUM ( SPOİLER İÇERİR) Öncelikle kitabın enerjisini ben çok seviyorum, ilk kitapta da bazı eksiklikler olmasına rağmen asla gözüme batmamıştı ve aralarında ki o çekime ya da yasak oluşuna çok yükseldiğim için mükemmeldi. Bu kitapta beklentim daha yüksekti galiba çünkü okudukça bazı şeyleri eleştirirdim sürekli.. Mesela, Adara kendini ihanete uğramış hissediyor ve Evren’e sürekli “senden nefret ediyorum, benden uzak dur” vs. diyor ve beş dk sonra smut sahne okuyoruz ve bu sürekli böyle oldu kızım iki dk dayan yani, sözünün arkasında dur iki dk dedim sürekli ajdkdkkskdl Ya da mesela Evren’in arkadaşlarıyla da tanıştık ve bayıldımmmm bayıldım resmen ve ikisinin ayrı kitabını istiyorum sjxkskskks enerjileri çok güzeldi, Adara’ya gücünü kullanmayı öğretiyorlardı ve kitabın en sevdiğim sahnesi oydu mesela‍ çünkü Evrenle sürekli aynı muhabbet geçiyor ve aynı olay örgüsünde aynı yerde dönüp durduk.! Ve artık sonlara doğru da sürekli “sen benim eşimsin, sen benimsin, ben seninim..” gibi cümlelerden başka hiçbir şey konuşmadılar kafayı yicem skxkxkzkxkmxmx tamam sizsiniz ajskskskskksksk neys.. Evren mükemmeldi!! yani Evren’in kendi krallığında bambaşka biri olduğunu gördük bence çünkü çok naifti bu kitapta, daha düşünceli daha anlayışlı hissettirdi, daha güven vericiydi ve bunu çok çok fazla sevdim
Kan ve İhanet KrallığıHolly Renee · Lapis Yayıncılık · 202486 okunma