ne varsa sessizlerde var
2024 44. kitabı
Okunma: 26 Ekim 2024 15:49
Royal Elite serisinin son kitabı gözler biraz yaşlı. Genel anlamda sevdiğim bir seri oldu ama bu karakterleri Legacy Of God serisinde anne baba figürleri olarak okumak daha keyifliydi. Şimdi Cole’un babası Cole küçükken ölüyor annesi Helen o zamandan beri tek basına Silver’ın babası Sebastian yine Silver küçükken annesiyle boşanmıs tabii bu aileler arkadaslar. Yıllar sonra Cole’un annesiyle Silver’ın babası evleniyorlar bu nasıl oluyor Silver babasının tek başına yasamasını istemiyor aynı zaman Helen’i cok seviyor bunların birlikte olmasını isteyerek babasını Helen’in evine çağırıyor denklemde unuttuğu sey Cole’a üvey kardeş olma olasılıkları. Yaniiiii bu iki dulun hemen sıııp yakınlaşmaları 3 yıl sonra evlenmeleri falan ne bileyim bana gerçekçi gelmedi daha iyi bir sebebten evlenmelerini isterdim. Neyse aslında Rina Kent olayı dediğimiz şeyle karşılaşıyoruz çünkü bu kadın insanı şaşırtmakta bir numara inanılmaz bir gizemle darbesini vuruyor. Meğerse bu Helen hiçte gözüktüğü gibi değilmiş daha fazla detay vermicem okuyarak öğrenmek daha heyecanlı. Xander ve Aiden’a dediğim tüm o lafları geri alıyorum çünkü Cole birinci sınıf bir pislik çıktı. Sadece belli bir kişiye pislik ama diğerlerine beyfendi kendisi. O kitap okuyan sessiz oğlan meğerse neymiş be hep sessizlerden korkucaksın zaten. Silver tipik o sarısın kızdı kötü sarısınları severim ama okuması zevk veriyorsa. Silver serinin önce ki kitaplarında pek sevemediğim karakterdi kendi kitabında yine sevemedim. Sürekli ondan nefret ediyorum demesine rağmen Cole’u sahiplenmesi gereksiz bir inkar çabaları ben iyi bir kızım annem ve babam için utanç kaynağı olamam deyip durması yordu beni. Ne istediğini bilmeyen karakterler okuyamıyorum. Cole ve Silver’ın çalkantılı ilişkisi insanı merakta tutuyor serinin diğer çiftlerini de son bölümde bir arada görünce duygulandım koskoca mazi bu ucubeleri seviyorum daha fazla bu çiftlere hayır diyemeyeceğim için Royal Elite Epilogue okuyacağım. Aiden’ın oğlu Eli ve yeni doğmuş Ava’nın o tatlı sahnesi ah… sizi Legacy Of War evli çift olarak okuduğum için bir tuhaf oldum.
Ruthless EmpireRina Kent · Blackthorn Books, LLC · 2021117 okunma