2024 59. kitabı
Okunma: 26 Ekim 2024 17:13
Tabi ki çok begendim.. Ahmet ÜmitAhmet Ümit kitaplari ile basladim cinayet romanları okumaya.. Kitaplarınin cogunu okudum bekliyordum yeni kitabįni .. Kitaplarını okuyanlar bilirler Başkomiser Nevzat ve birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarını.. Hepsi de iyi polis:)) Emniyetin içindeki yozlaşmalar, Devletin içindeki kirlilik, uyuşturucu baronlarının Türkiye'yi mesken tutması ve gündeme dair inanılmaz tespitler vardı... Ben cok severek okudum ..Bir puani da, katili cok acik belli etmis sevgili ah Ahmet ÜmitAhmet Ümit O yuzden kırdım ... Okuyun bence tam sonbahar kitabį yagmur,gök gürültüsu , İstanbul sokakları....
Yırtıcı Kuşlar ZamanıAhmet Ümit · Yapı Kredi Yayınları · 202413,2bin okunma
1.997 Gösterim
Bütün kitaplarını neredeyse okudum şu masal gibi olan polisiye olmayan kitabı hariç hepsini de sevdim nedeni ise sadece basit bir polisiye değil öğretici araştırmaya sevk eden bilgi edinecegin polisiyeler olduğu için bu kitabida güzeldi ama, amaları var işte şu ki Türkiye gündeminde olan bir çok konuya parmak bassada bir ters köşe değildi çok belliydi Nevzat komiseri aynen çok özlemiştim okudum ama sadece düz bir polisiyeydi benim için 😘🌸
dağlar
Yani diger kitaplarina gore biraz farklıydi ama ben yine de severek okudum📚✌️🥰başladin okumalara 😘
Bütün kitaplarını okudum. Bu kitabı da edindim sırada bekliyor. Ahmet Ümit bir başka
dağlar
Keyifle okuyun ozlemisim Nevzat Başkomiseri🥰📚✌️