···Okunma: 23 Ekim 2024 11:01 Sevmek duygu değildir diyorum.Sınanabilir.Sevmek bir eylemdir sessizliktir.Katılıyor musunuz bana sayın okurlar...
Hikaye mi benim ağzımdan dinlemeye var mısınız?
Sevmek gibi öğretilmiş bir duygu hakkında böyle düşünen bir adam nasıl bir kafa yapısına sahiptir diye kafanızda bir soru işareti oluşmuş olabilir.O işaretini kafanızdan kaldırmaya geldim.
Yalnızlık bana göre hiç değil. Cafe de bir bardak kahve içmek için orada oturmak bile benim bu dünyada varolduğumun kanıtır.Sayın Murdoch 1954 yılında beni vücut haline getirmiş ve ilk kitabında yer vermiş bana, ne iyi etmiş ardı arkası kesilmeyen başarıların mimarisi olmuşum yani.Beni okurken örümcek ağına sarılmış ve çıkış yolu aramaya çalışan bir birey nasıl olursa ben de öyleyim işte.Tesadüfler zinciri gibi bir hayatım var benim. Benim hayatımı okurken bolca derin felsefe hissedeceğinizi düşünüyorum.Varoluşculuğu ve komünist kavramlarını arkadaşlarım üzerinde okurken hikayenin sonunu da merak edeceğiniz kesin.
Herkesin dikkatini çekecek içine girebileceği ve seveceği bir hikaye değil benimkisi.Seven çok sever ve yazarın diğer kitaplarını da okumak ister.Sevmeyen de hiç sevmez yazarın hiç bir kitabını bir daha eline almaz.Arası deresi yok yani.
Tavsiyem felsefe alt metin mesajlar barındıran hikayeler okumayı seviyorsanız bu hikaye tam size göre.
Sevgiler.