Aileyi elden geçiren Tiernan
2024 46. kitabı
Bu kadın sınırları zorlamayı seviyor hatta zorlamakla kalmayıp aşıyor hemde öyle bir aşıyor ki ama bu kitabı beni ciddi derecede rahatsız etti. Aslında bu kitap benim için tam bir fiyaskoyla sonuçlandı. Neden mi? Çünkü yazarın kurgularını mahvetmek gibi bir özelliği var. Bana kalırsa bu bir ters harem kurgusu değil. Öyle geçiyor olabilir ama kesinlikle değil. Ne yani? Tiernan, hem amcasıyla hem kuzenleriyle yattıktan sonra, küçük kuzeni Caleb’a aşık olduğunu mu anladı? Ya da sonradan mı oldu? Aslında kitap çok güzel ters harem olabilirmiş ama tabi ki yazar ortaya Tiernan ve Caleb’ın olmayan aşkını ortaya koyup, kitabı mahvedecekti. Ayrıca Caleb’ın her boku yedikten sonra saçma bir şekilde hem babasını hem kardeşini kıskanması, Tiernan’la olmalarını istememesi falan dostum biraz geç kaldın sanki ha? Ben Penelope Douglas’ın kalemini seviyorum bu arada. Ancak keşke şu Tiernan’ın Caleb’ı seçme olayı olmasaymış. Hem Noah’a hem de Jack’e çok üzüldüm. Bana kalırsa kesinlikle Tiernan’ı hak eden, triplere girerek, ne yaptığı belli olmayan bir ergen olan Caleb değildi. Tiernan’ın ailesi Hollywood’da tanınan kişiler bu çift bir gün intihar ediyor. 17 yaşında Tiernan’ın velayeti hiç görmediği üvey amcası Jake’e geçiyor. İki oğluyla beraber Colorado dağlarının eteklerinde yaşayan Jake, evini Tiernan’a açıyor. Kar yağıp arazilerinde mahsur kaldıklarında herkese merhamet diliyorum. Kitaba 3 puan vermemin sebebi, başta da dediğim gibi final kısmında ki fiyasko. Eğer Tiernan seçim yapmış olmasaydı, 8 puan hak ediyordu bu kitap benim gözümde.
CredencePenelope Douglas · 2020109 okunma