·80 syf.····Okunma: 27 Ekim 2024 11:19 Selamlar. Bugün bu kitabı inceleyelim.. Kitap bana hiç beklemediğim bir anda hiç beklemediğim birisinden hediye edildi Ben normalde bu tarz "gençlere tavsiyeler" "gençlerle başbaşa" gibi kitapları pek sevmem yani ne alaka sen kimsin gibisinden hahah. Ama yazarın kim olduğunu, hayatını genel manasıyla -kitabın girişinde yer alıyor- okuduktan sonra bakış açım değişti ve o gözle okumaya başladım. Daha önceden tanımıyordum kendisini. Şimdi uzun uzadıya burada yazardan bahsetmeyeyim siz bakarsınız kendiniz. Bir de kitabın kapağında da göreceksiniz kitap 100 temel eser kapsamında. Kitabın dilinden bahsetmek istiyorum öncelikle. Gayet akıcı, "modern olmayan" kelimelerin sıkça kullanıldığı ancak kelimeleri bilmeseniz bile neyden bahsettiğini anladığınız bir kitap. En arkasındaki sözlüğüyle beraber toplam 80 sayfa. Genel olarak herhangi bir işte nasıl muvaffak oluruz, bunun için neler gereklidir bunlar ele alınmış. Yazar, tecrübe ve bilgilerine dayanarak gayet açık, genel bilgiler vermiş. Asla sıkmıyor hatta -ben de dahil olmak üzere- biraz ego ve hırslarımızdan arınıp bu tavsiyeleri dikkate alırsak, hayatımızda çokça ilerleme kaydedebileceğimiz bilgiler. Okumak isteyen, merak edenlere tavsiye edilir. Şimdiden bol istifadelenmeler diliyorumm.