···Okunma: 12 Ekim 2024 00:00 Herkese merhaba bugün @virgo_v6 'nın yeni kitabı Cemre Düştü'nün yorumuyla geldim.
Kitabımızın konusuyla başlayayım, Cemre kardeşinin hayatını kurtarmaya çalışırken katil olur fakat kardeşi maalesef kurtulamamıştır. Hayatını ve kimliğini değiştiren Cemre artık Bahar olmuştur, Londra'da hayatını sürdürürken, barda karşısına Toprak Çelebi çıkar. Kimsenin hayatında kalıcı olmayacağını bilen Bahar görünümlü Cemre, Toprak'ın hayatında girmeden çıkıvermişti ki çalıştığı dergi'yi satın alan Hüma Kosovalı'nın planlarıyla bir şekilde Bahar'ı Türkiye'ye döndürdü. Aradan 1 yıl geçmişti ve Toprak'la yeniden karşı karşıya gelmişti. Şimdi ise Bahar'ın (yani Cemre'nin) kaçması artık imkansızdı...
Gelelim kitabın içine, öncellikle yazarımızın kalemini daha önce okumış ve yorumlamasını yapmıştım. Valla ne diyeyim bu kitap beni baya içine çekti devamını da sabırsızlıkla bekliyorum tabikide Ama gitme, Lavinia duymasın ama Cemre Düştü bomba gibi düştü resmen. E tabi güzel sevilen ama sonra yaralanan çifti kim okumak ister ki? TABİKİDE BEN o yüzden o sondan sonra 2. Kitabın gelmesi için manifest yapıyorum betimleme normalde çok ısındığım bi biçim değildir ama yazan Elif Öner olunca su gibi akıp gidiyor kitap Gizem, entrika,ihanet (hele o son) ve tabiki aşk seviyorsanız bu kitap TAMAMDIR diyorum. Toprak seviyorum seni canımmmm Bahar sende az değilsin feci aşık oldun ama sonda da neyse orası bende kalsın. BJ en ama en sevdiğim karakter olabilir Her detayına bayıldım ve iyi ki okudum herkesin emeğine sağlık
Sizler Elif Öner'in Kitaplarıyla Tanışmış Mıydınız?
Ama Gitme, Lavinia (2 kitap)
Pom!
Cemre Düştü (Seri)
Artemis ve Artemismilenyum Yayınlarından en son hangi kitabı okudunuz?
Cemre Düştü kitabıyla tanıştınız mı?
Daha Fazlası İçin Beni Takip Etmeyi Unutma! 🩷
#keşfet #aşk #eliföner #kitap #kitabinmelikesi #artemisyayınları #cemredüştü @epope.ne.okuyor @virgo_v6 @artemisyayinlari