Talay

@Talayy
2024 67. kitabı
Okunma: 28 Ekim 2024 09:27
Hayatında bir çıkmazdasın, iş memnuniyetsizliği, hayat tatminsizliği, hiçbir şeye yetişememe... Herhangi bir şey olabilir bu. Bir şekilde yeni adımında bazı kaynaklara ihtiyaç duydun, kütüphanenin yolunu tuttun bu kitaptaki 5 karakter gibi. Kütüphaneci devasa bir kadın, saçında komik görünen beyaz bir tokayla. Aradığın kitapları isterken yanında amaca uygun düşmeyen bir kitapla beraber bu kitaba ilave olarak bir ek veriyor sana: kendi ördüğü keçe işlemeleri. Cebine atıp çıkıyorsun & bir şekilde aradığını da buluyorsun kütüphanede. Ben bayıldım bu kitaba... Olabildiğine dingin bir hikaye, aksiyonu, sürekli inen çıkan bir nabzı yok ama ne olucak diye de merakla okutturuyor kendini. Ana karakter bir yerdeyken arkadan akan insanları, olayları da merak eden biriyseniz, bu kitapta verilen küçük detaylar daha da hoşunuza gidecektir, ben çok sevdim bunu. Hikayelere giriş kısımlarında çok konsantre olamamıştım tek sorunum buydu ama o da 5-7 sayfaya geçiyor. Kitap 212 sayfa, önerimdir. İyi okumalar -.-
Aradığın Şey Kütüphanede SaklıMichiko Aoyama · Domingo Yayınevi · 20244,726 okunma