2024 293. kitabı
SEN VE BEN İki Yırtık Ruh Herkese Merhabalar... Sizlere yepyeni bir kitap ile geldim. Arka kapak o kadar güzel özetlemiş ki ilk önce oradan başlamak istiyorum. Her zaman bir kitabın elime geçmesini ve onu okumayı tesadüf olarak görmem. Derim ki benim bu kitaptan öğreneceklerim var bana öğreteceği şeyler var. Her zaman da öyle olur illa ki bir şeyler katar. Bu kitap sana beni belki de sana seni ,sana bendeki seni anlatacak diyor. Bu cümle üzerine bile öyle durdum durdum düşündüm. İki elinin arasında olan bu kitapta değil, kafandayım orada yarattığındayım... Ne derin bir cümle değil mi ? Bazen okurken diyorum beni nasıl duydu ? nasıl anladı? İçimizden geçenleri yazanlar da var işte burada tanıdık gibi olan o duygu da oradan geliyor. Bir anda bir ürperti hissediyorsunuz. Kesinlikle bu bir tesadüf de olmuyor. Anlatıp gideceğim deniyor ama öyle de gidilmiyor işte kalıyor o cümleler o ürperti ve o yazılanlar... Öyle de samimi bir başlangıç sunuyor ki... Sizi daha ilk satırdan alıyor. Elimizde olan bu kitap için diyor ki seninle şuan bir oda da yalnız olsak bu kitapta okuyacakların orada yapacağımız sohbetleri oluşturuyor. Bize samimi ve sıcak bir giriş ile merhaba diyor. İçimdekileri kağıda yazdım hatta kustum diyor ama geri dönüşler ile öyle de güzel anlamış ki bir yerlerde binlerce hatta on binlerce insanın sesi olduğunu, yeni başlangıçlar için bir adım olduğunu... İlk sayfasından son sayfasına kadar ayni sıcak ve samimi sohbet ile devam edip bizi öyle de uğurluyor. Bazen anlatıyor, bazen soruyor ,bazen de sorgulatıp durup düşündürüyor. Zaman zaman böyle kitaplar okumak öyle de iyi geliyor ki okuyanlar beni anlayacak... Öyle derinlere gitmeye de gerek yok biraz dinleyecek, biraz konuşacak çokça da yazılanları anlayacaksınız... Ben bu kitabı çok sevdim canı gönülden de tavsiye ediyorum.
Sen ve BenAret Vartanyan · Üçüncü Göz Yayınevi · 2024537 okunma