2024 38. kitabı
Okunma: 31 Ekim 2024 00:00
Yazar sevdiğim bir yazar olduğu için uzun süredir başlamayı düşünüyordum sonunda başladım ama iyi mi yaptım ki acaba bilmiyorum. Kitabı sevdim aslında. Yazarın daha önce genç yetişkin kitapları okumuştum. Bu yetişkin fantastik bir kitap. Yazar derin bir dünya yaratmaya çalışmış konu olarak baya iyi olsa da bunu anlatma işi biraz suya düşmüş gibi. Kitapta kısa bir sözlük olsaydı çok daha rahat okunurdu. Eğer çok alışık değilseniz not alarak okumanızı tavsiye ederim. Kavramları tam açıklanmamış ve başrol de çok bilmiyor gibi zaten. Ayrıntılı bir dunya yaratmis ve hu ayrintili dünyayı bize anlatmayı unutmuş. Plot twist tahmin edilebilirdi ana yine de şaşırdığım bazı detaylar oldu. Her şey öğrenildikten sonra erkek karakterin her şeyin üstüne tüy diker gibi ettiği laflar biraz irite ediciydi. Almadığıma sevindim çünkü parasına değer mi diye düşünür dururdum, çok pahalı ya. Poppy'nin ruh hali içinde olduğu durum ile yaptığı ve verdiği kararlara kızmıyorum büyük ihtimalle bende aynı şekilde düşünürdüm. İlk yarısı yavaş sonrası dolu doluydu son 200 sayfayı hızla okudum. Kitaba başlamadan once cok cinsel icerik var demislerdi 300 sayfa falab neree cok acaba diye düşündüm durdum cunku kitabın çoğunda yoktu yani. Hala öğrenmemiz gereken çok şey var bu sahte krallığın yıkılmasını görmek de istiyorum bu yüzden 2. Kitabı da okurum gibi
2024 Okuma Raporları
Kan ve KüldenJennifer L. Armentrout · Dex Kitap · 20211,535 okunma