2024 129. kitabı
Selam.Bugün sizlere Esra Uzun’un yeni kitabı ile geldim.Yazarın kalemini zaten çok seviyorum yazım dili ve anlatımı gerçekten hem akıcı hem de çok güzel.Kurgu her ne kadar polisiye diye geçse de içerisinde sadece polisiye değil yeniden hayata tutunuş öyküsü vardı.Karakterlerin hemen hemen hepsini çok sevdim.Engin komiser her ne kadar sert gibi görünse de çok güzel bir kalbe sahipti.Zeynep hayatın sillesinden geçmesine rağmen yeni başladığı hayata dört elle sarılması ve ayaklarının üzerinde dimdik durması bir başarı hikayesiydi.Dr. İrem senin güzel kalbini severim,yaşadıkların gerçekten çok zordu ve sen yine de dimdik durmayı başardın.Tabii ki kitapta kızdığım karakterlerde vardı. Onları şöyle bir kenara atıyorum.Sıcacık,sevgiyi,insanlığı,hayata yeniden tutunmayı ve yeniden mutlu olmayı konu alan güzel bir kitap okumak istiyorsanız kitap size tavsiyemdir. #konusu Engin başarılı bir komiserdir.Eşi de tıpkı kendi gibi bir polistir.Fakat evliliklerinin birinci yılında çıktıkları operasyonda şehit düşer.Eşini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Engin ne yazıkki hayata küser ve sadece mesleğine sarılır.Karısı onun asla unutamayacağı sevdasıdır.İnatçı, dikbaşlı,dediğim dedik komiser Engin kalbinin kapılarını aşka tamamen kapatır.Ta ki karşısına yardıma muhtaç Zeynep kız çıkana kadar. Zeynep’in en büyük hayali okuyup mühendisi olmaktır. Çok katı kuralları olan bir ailenin içerisinde büyümüş olmasına rağmen babası şaşılacak bir şekilde okumasına izin verir.Fakat bu iznin arkasında farklı sebepler vardır ki Zeynep bu sebepleri okulunu bitirdikten sonra öğrenir.Öğrendikleri de onun hayatının kabusu olmanın ilk adamı olur.O,hayatını kendi istediği şekilde ve sevdiği adamla yaşamayı istemektedir. bu konuda ona en büyük destek de hiç ummadığı birinden gelir.Ama ne yazık ki seçtiği yol Zeynep’i hiç de güzel bir noktaya getirmez.Bu yol onu bataklığa sürüklemiştir.Hayata tutunmak için peşindekilerden kaçması gerekir.Ne yazık ki bu yolun sonunda bir kriz geçirir ve kendini bir hastane odasında bulur. Yolu Dr. İrem ve komiser Engin’le böylelikle kesişir.Önce tedavi olması sonra da peşindekilerden kurtulması gerekir.Bunun için de Engin komiser kolları sıvar.
Arafta KalanlarEsra Uzun · Lolla Yayınları · 202416 okunma