2024 21. kitabı
Okunma: 29 Ekim 2024 22:25
Fantastik adı altında yazılan yüz karası kitaplardan biri daha. Vasat bir yazım üslubu ve kurduğu masalsı dünya ile başlayan kitap, olaylar ilerledikçe saçmalaşmaya 3.sınıf gündüz kuşağı bir tv dizisi tadını almaya başlıyor. Karakterler yüzeysel, anlatım vasat, kurgu namına ortada bir emek yok. Ne idüğü belli olmayan bir krallıktaki bir kral karısı ve çocuğu ölür ölmez krallıktan evlenilecek büyü gücü yüksek, doğurgan kız toplatıyor. Sanki elma topluyorsun bahçeden. Sonra diziyor bunları sıraya birinize aşık oldum evleneceğim ama ondan çocuk yapamam çünkü başka ejderha soyundan bu yüzden geri kalanınızı sıraya dizip, dizi dizi her gece birinizi.. afedersiniz ama tam olarak bu. Evleneceği kız baş karakter olan da buna okey diyor. Sonra kralımızın paşa gönlü vazgeçiyor, ben seninle denemek istiyorum önce diyor. Nedir yani en fazla ilk karısı gibi ölüp gidersin… kitap bu ya ölmüyor kız, bir de çocuk doğuruyor. Bu vazgeçme-çocuk kararı-çocuk doğumu falan da bir sayfada falan anlatılıyor bu arada. Sonra bakıyorsun bitmiş hikaye. Böyle eserler nasıl olup da yayımlanıyorken yıllarca emek dökülen eserler yayımlanmıyor anlayamıyorum. Berbat. Boşuna vakit kaybetmeyin.
Fantastik
Son Ejderha KralıLeia Stone · Ren Kitap · 2024209 okunma