2024 132. kitabı
Selam. Bugün sizlere #döngü serisinin ikinci kitabı ile geldim. ilk kitap çok güzel başlamış güzel ilerlemişti ve öyle bir yerde bitmişti ki devamı da neler olacağını çok merak ediyordum. Yine ikinci kitapta şahane bir girişle başladı. Yazarın akıcı kalemine ve kurgulama sistemini zaten çok sevdiğim için kitabı okumam da çok kısa sürdü. Kitaptaki her karakter benim için ayrı bir değere sahipti. Distopik türdeki bu güzel seriyi bu tür yeni başlayanlar tavsiye ederim. Ayrıca kitabımız final kitabı bir serinin daha sonuna gelmiş oluyoruz böylelikle. Serimize çıkış yolumuz biliyorsunuz ki insanlığa yok olma noktasına getirecek kadar tehlikeli olan yapay yağmurların başlamasıyla olmuştu. Mustafa hoca, yardımcısı Ada ve birbirinden cesur beş gencimizin bu uğurdaki mücadelesini okuduğumuz bir seri. Bu yolculuk güzeldi ben sevdim umarım sizler de seversiniz. Konusu Yapay yağmurları durdurmak adına verilen mücadelede yolumuza devam ediyoruz. Şartlar çok zor. Bir çok şey feda edilmiş, bir çok tehlike göze alınmıştır çünkü amaç insanlığı kurtarmaktır. Mustafa hoca ve Yoldaşları zorlu bir yolculuğun ardından İzmir sularına kadar gelmeyi başarabilmişlerdir. Fakat onları bu yolda da bir tehlike beklemektedir. Ama bu kez onlara el uzatan Türk askeri olur.Yapay yağmurları durdurmanı yolunu bulan Mustafa hoca ve Yoldaşları bu kez Türk ordusu yardım edecektir. İşleri yine her zamanki gibi zordur ama bu kez destekleri vardır. İzmir’e geri dönen Mustafa Hoca’yı kötü bir sürpriz beklemektedir. Bunun üzerine yeniden kollar sıvanır ve bir operasyon başlatılır. Diğer tarafta da Barlas‘ı bekleyen büyük bir gerçek vardır. Mustafa hoca ve Barlas’ın umutları bu operasyona bağlıdır. Bakalım Mustafa Hoca ve yoldaşları yapay yağmurları durdurabilecekler mi? Mustafa hocayı bekleyen kötü sürpriz ne? Barlas’ın öğrendiği büyük olay ne? Başlattıkları operasyon başarılı olabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası kitapta sizleri bekliyor … "Bazı hikayeler yarım kalır, bazıları tamamlanır. Bu hikaye yarım kalmamış ve tamamlanmamış sonsuzluğa karışmıştı.
Döngü 2Çağatay Düz · Ren Kitap · 202466 okunma