·240 syf.····Okunma: 29 Ekim 2024 22:06 Selamlar. Kitap birinci kitap gibi güzel başlıyor. Adara'nın Kan Krallığı'nı tanımasını ve aslında Kan Krallığı'nın hikayelerde anlatıldığı gibi şeytani korkunç bir yer olmadığını öğrenmesini okuyoruz. Kurban masum kızımız dövüşmeyi ve büyüsünü kullanmayı öğrenip güçlü kadın karaktere dönüşüyor.
Hikaye kitabın sonuna kadar durağandı. Kan Krallığı'ndaki hayatı, kızımızın güçlenmesini okuyoruz. Yeni yan karakterlerimizi tanıyoruz. Kitabın sonunda çok şükür bir aksiyon gerçekleşiyor ve Gavril pazarlık yapmak için Kan Krallığı'na geliyor. Bir aksiyon okuyacağız diye seviniyoruz ama o da yarım yamalak yani. Gavril bir düzine adamla geliyor Kan Krallığı'na, bir orduyla değil. Koskoca Kan Krallığı pazarlığı reddedip Gavril'i esir olabilecekken pazarlığı kabul edip Gavril'e istediğini veriyorlar. Savaş zaten kapıdaydı. Gavril'in Adara için geleceğini ya da açık bir savaş başlatacağı aylar öncesinden belliydi. Evren'in yani Kan Krallığı'nın bu ziyarete bu kadar hazırlıksız yakalanması aşırı saçmaydı.
Kitap boyunca Adara beni deli etti. Evren'e karşı bir ileri bir geri davranıyor. Evren'i istiyor ama sürekli kendiyle çelişiyor. 'Evren bana ihanet etti' diye diye her seferinde Evren'in kollarına koşuyor. Biraz omurgan olsun be güzel kızım. Ya tam mesafe koy, sorunlarını çöz öyle koş adama ya da baştan bu kadar tatava yapma 'Ne olursa olsun o benim eşim' de geç. Her seferinde tükürdüğünü yalıyor olman çok sinir bozucu.
Evren ise başlı başına kocaman bir kırmızı bayrak. Adara'dan tam teslimiyet istiyor ve bunun sözünü olmak için seksi kullanıyor. Seks sırasında Adara'yı tatmin etmek için Adara'dan ona ait olduğunu söylemesini istiyor ama her seferinde. Kitap boyu 12 seks sahnesi okuyorsak her seferinde aynı muhabbeti okuyoruz. Evren'in egosunu tatmin etmek için Adara'yı istismar etmesi aşırı rahatsız edici. Evren genel olarak çok başarılı bir gri karakter olarak yazılabilecekken siyah bir karakter olarak yazılması beni biraz üzdü açıkçası.
Yani ben kitabı beğenmedim. Genel olarak sıkıcı bir kitaptı. Sonda eklenen olay mantık hatalarıyla doluydu. Geri devam etsin diye okunur ama ben olsam seriye hiç başlamamış olmayı tercih ederdim.
Sevgilerle 🩵