Yorum için: illekitap.blogspot.com/2024/11/lisa-kl...
Eski Evie olsa anında siner, kırılır ve muhtemelen daha fazla karşı çıkmadan isteğini yerine getirirdi. Ama yeni Evie eskisinden daha güçlü... Ayrıca sırılsıklam aşıktı. "Senden ayrı kalabileceğimi sanmıyorum," dedi düz bir ses tonuyla. "Özellikle de sebebini anlamıyorken."
Sebastian'ın kendinden emin duruşu bozulmuş, boynuna hafif bir renk dalgası yükselmişti. İki elini birden saçlarına götürerek parlak lülelerinin arasından geçirdi. "Son zamanlarda dikkatim o kadar dağınık ki hiçbir şey hakkında karar veremiyorum. Doğru düzgün düşünemiyorum. Karnım düğümleniyor, göğsümde dinmek bilmeyen bir ağrı var ve ne zaman seni başka erkeklerle konuşurken ya da birine gülümserken görsem kıskançlıktan deliye dönüyorum. Bu şekilde yaşayamam. Ben..." Susup şaşkınlıkla ona baktı. "Lanet olsun, Evie, bunda gülünecek ne var?"
"Hiçbir şey," dedi ve aceleyle yüzündeki gülümsemeyi sildi. "Sadece... Sanki beni sevdiğini söylemeye çalışıyor gibisin."
Sevgim Sana AitLisa Kleypas · Epsilon Yayınevi · 2011412 okunma