2024 9. kitabı
Selamlarr Şeyda Bozkurt'un kaleminden "Destina" şiir kitabıyla geldim bugün size Bir gün herkesten başka hissedeceksin. Çünkü o gün şiirle tanışacaksın." Bu harika alıntıyla başlamak istedim yorumuma. Okuyunca üzerinde çok düşündüm, hak verdiğim bir alıntı. Gerçekten de şiir bizim "başka" hissetmemizi sağlıyor. Şiir sever bir okuyucu iseniz bu alıntının ne demek istediğini daha iyi anlayabilirsiniz. Kitabımız 111 sayfalık, dizelerin arasında kendinizden tanıdık bir şeyler bulacağınız bir şiir kitabı. Tanıdık bir şeyler olmasa bile o şiiri okuyunca yaşamış gibi hissedeceksin iz. Duyguları okuyucuya geçirmeyi çok iyi başarmış yazarımız. "Öyle uzaksın ki ve öyle yakın bendesin ki, ta derinde bir yerde... Öyle yabancı ve öyle tanıdıksın ki aşk, ne yapsam nereye koysam seni öyle bilemiyorum." Gece kucakladı kalbimi İçimde yeniden dirildi gökyüzü Yıldızlar dizildi dizelerime Seni yazdım sonsuzluğa @seydabozkurtofficial @siiredebiyatkutusu @kitap_kokusu33 Berkan Sarıgül #kitapkokusu33ileokuyoruz
DestinaŞeyda Bozkurt · Parana Yayınevi · 202417 okunma