Öncelikle okuduğum baskı bu değil kapağı farklı içerikleri aynı mı bilemiyorum ama yayın evi aynı. Belki de okuduğum baskının çeviri kalitesizliğindendir bilemiyorum lakin ben 28.sayfada pes ediyorum 71 sayfa dayanamam. Diğer yorumlara baktığımda kitabın sürükleyiciliği anlatımı vs öne çıkarılmış fakat ben hepsini saçma buluyorum. Kitap sürükleyici değil. Kocasını aldatan egoist ve birçok sıfat daha verebileceğim bir kadının iç dünyasını okumak zevkli değil. Konuyla derdim yok lakin 28 sayfa boyunca topu topu 2 sayfa dış dünyadan olunca, paso kadının iç dünyası anlatılınca koptum kitaptan . Okuduğum ilk zweig kitabı ve tam bir hayal kırıklığı oldu, tam anlamıyla bir balon. Hani anlayamıyorum dostlar 71 sayfa boyunca entrika veyahut adam akıllı hiç bir şey olmadan kocasının aldatan bir kadının kafasının içini okumak nasıl muazzam oluyor. Cidden bir hayal kırıklığıydı. Yine de bu kadar büyük bir hayal kırıklığı olmuş olsa da elime başka baskısı geçince okuyacağım belki de tek sorun çeviridir.