·168 syf.····Okunma: 24 Ekim 2024 00:00 Azra kendi ayaklarını üzerinde duran bir şirkete çalışan en yakın arkadaşı Defne ve kedisi portakalla hayatıni sürdürüyor
Birde bir var bir yok olan sevgilisi Cenk ile bir türlü sonuca ulaşmaya ilişkisi var
Bir gün Azra havaalanında unutulan bavullardan birini satın alır hayatının değişeceğini bilemeden.
İçinden bir mektup, teli köpük bir keman ve bir adres çıkar.
Adres Paris'i gösteriyor bir defile için de Paris'e gitmesi için onu yollarlar ve bu Azra için tam bir fırsat değerindedir bavul sahibine gitmesi gerektiğine inanır.
Adresi bulur bavulu sahibine teslim eder
Ama Lucas asla mektubu okumayacağını söyler.
Peki Azra'nın hayatında neler değişti?
Ordan niye kalbi kırık döndü?
Öncelikle ben Defne'ye bayıldım herkesin böyle bir arkadaşı olması gerekiyor tam bir ilişki uzmanı ama kendisi bir türlü dikiş tuttaramaz. (Terzi kendi söküğü dikemez hesabı )
Kitap duygusal bir keşif, kayıp ve yeniden bulma temaları etrafında şekillenen bir hikaye sunuyor. Karakterlerin içsel çatışmalarını, psikolojik derinliklerini ve kırılganlıklarını başarıyla ortaya koymuş.
Kitapta kullanılan dil ise, oldukça etkileyici ve duygusal bir yoğunluk taşıyor.
Özellikle, karakterlerin duygusal boşluklarını ve kaybolan umutlarını anlamaya çalışan bir yaklaşım benimsemesi, okuyucuyu derinden etkileyebiliyor.
Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen ben severek beğenerek okudum.