cam şato serisini hangi sırayla okumalıyım?? kafam çok karıştıı
Roman
··
275 Gösterim
6 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Suikastçının hançerini 3'ten sonra okudum. 5 ve 6'yı da çapraz okudum. Bence böyle tamam kıvamındaydı ama suikastçının hançerini ilk okumadığım için burada biraz linçlendim. Şevval‘s Şöyle söyleyeyim suikastçının hançerinde geçen karakterleri ben unuturum diyorsan ilk cam şatoyla başla çünkü suikastçının hançerindeki karakterler 3'ten sonra tekrar geliyor.
Bu arkadaşlara bakmayın kafalarında kuruyolar 😌
kronolojik sırada gitmek istiyorsan suikastçının hançeri en başta. eğer aksiyonun ortasına durak istiyorsan suikastçının hançeri 3ten sonra (sanırım 3ten sonra okuyorlardı ama 4 de olabilir) ben kronolojik gitmiştim (seriyi yarım bıraktım 🤗) bence daha iyi
mary
Gönderi Sahibi
coooook tesekkurlerrrrrr
Ben suikastçının hançeriyle başlamayı tavsiye edenlerdenim. Öyle başladım ve hiç pişman değilim. Diğer kitapları sırayla okudum ama beş ve altıyı çapraz okuyanlar da var. O konuda fikir belirtemicem
mary
Gönderi Sahibi
coooook tesekkur ederimmmm🩷🩷🩷
bence son kararı ben vermeliyim😌ben de ilk hangisinden başlasam diye baya kararsız kalmıştım sonra suikastçının hançerinden başladım(şu an okuyorum)ve bence daha iyi oldu çünkü mesela cam şatoda sadece adlarını duyacağımız karakterleri en azından suikastçının hançerinde tanımış oluyoruz ve ilk cam şatoyu okuyup sonradan novellayı okumak istemezdim ben açıkçası çünkü daha önceden yaşanmış olayları anlatıyor ve seri heyecanlı bir şekilde devam ederken araya novella sıkıştırılınca sıkıcı oluyor bence o yüzden ilk suikastçının hançerini okuyup evreni ve karakterleri tanıyınca bence her şey daha anlaşılır olur(daha ilk kitabı bile bitirmemiş biri olarak bu yorumu nasıl yapma hakkını buluyorum ben de bilmiyorum🫠)