Puan vermedi·85 syf.····Okunma: 07 Kasım 2024 13:55 Zeze’ nin son bölümü olan Delifişek’i de büyük bir zevkle okudum.
Spoiler!!
Başkahramanımız Zeze artık büyümüştür, delikanlı olmuştur. Hayali arkadaşları artık yoktur. Geçmişten bugüne birçok şey değişmiştir. Zeze büyümüş, ilgileri değişmiş, yaramazlıklarını azaltmış; ilgileri kızlar ve yüzmek olmuştur.
Babasıyla arasını hala düzeltememiştir ama arası da fena değildir. Yaşından kaynaklı onu anlamaya başlamıştır çünkü artık. Birgün babası hastalanır ve ameliyat olması gerekir. Zeze bu duruma çok üzülür tek zevki olan yüzmeyi bırakacağına dair söz verir. Babası ameliyat olur ve iyileşir. Kasabada yüzme yarışması vardır, herkes Zeze’nin korktuğu için yarışmaya katılmadığını söyler fakat o verdiği sözden dolayı yarışmaya katılmaz.
Slyvia küçükken Zeze’nin beğenmediği bir kız ama büyüyünce kız güzelleşmiştir ve Zeze’nin tek gayesi artık evlenip Slyvia ile mutlu bir evlilik sürdürmektir. Bunun için Zeze denizci olmaya karar verir. Kitabımız burada sonlanır..