2024 41. kitabı
Okunma: 10 Kasım 2024 13:48
Satış Serbest kitabı ile karşınızdayım. Prof. Dr. Turhan Turan, satış ile ilgili kitabını bugün inceledim. Kitabımız Satıcı Olmayanı ile giriş bölümünde bizi karşılıyor. İyi bir satışcı olmanın püf noktalarını bize açıklıyor. . İlk bölümümüz Atalet ile başlıyor. Eylemsizlik hali olarak tanımladığı Ataleti açıklamaya başlıyor. Sırasıyla Çaba, Tecrübe, Hedef belirleme, Motivasyon gibi bir sürü başlık altında kitabımızın en uzun bölümünü devam ettiriyor. Benim ilgimi çeken başlıklarda Önyargı, Güven Oluşturma, Doğru İletişim ve Samimiyet. . İkinci bölümümüz ise tek konu Telefon Görüşmeleri. Nelere dikkat edilmesini kısa ve öz şekilde geçiyor. . Üç bölüm yedi başlıkla ilerliyor. Sırasıyla İhtiyacı Belirleme, Faydanın Aktarımı, Hayal Ettirme, Sihirli Kelimeler, İtiraz Karşılama, Pazarlık ve Satış Kapama'dan oluşuyor. Benim ilgimi çeken bölüm tabikide Sihirli olan . . Son bölüm ne olabilir ? En sevdiğim kelimelerden instagramda en çok kullanılan kelime ??? TAKİP ... . Yüzonbeş sayfalık kitabımız Mevlânâ ile bitirmiş yazarımız "Mum olmak kolay değildir. Işık saçmak için önce yanmak gerekir." . Son söz ise tabiki SATIŞ SERBEST... . Kısaca yazardan bahsetmek gerekirse bir çok makalesi uluslararası hakemli heyetli dergilerde yazıları yayınlanmıştır. Satış Serbest yazarın Kişisel Gelişim üzerine ilk kitabıdır. . Keyifle okuyacağınız kısa ve öz kelimelerle herkesin anlayacağı güzel bir kitap olmuş. Okuru bol olsun. . @alaskayayinlari
Satış SerbestTuğhan Turan · Alaska Yayınevi · 20244 okunma