·384 syf.····Okunma: 10 Kasım 2024 15:05 Tür: Fantastik / Distopya / Romantik
Yaş Sınırı: +18
Sayfa Sayısı: 384
Puanım: 9/10☆
İlk kitabın sonunda ihanete uğrayan Brexley'in bu kitapta Peri Kralı'nın yanında tutsak kaldığında öğrendiği şeylerle başlıyor kitabımız. Bu kitap tam anlamıyla bir geçiş kitabıydı. Fantastik ilk kitapta yavan kalmıştı ama bu kitapta beni tatmin etti.Ama özellikle insan&peri üzerinde yapılan deneyler kısmını okurken aşırı zevk aldım (zaafım var böyle konulara).
Kitap boyunca birçok olaya şok olduk içinde tahmin ettiğim birkaç şey vardı ama bazılarında gerçekten oturup sayfayı tekrar tekrar okudum.
Bu kitaptaki Brexley çok daha iyi yazılmış. İlk kitapta verilen "güçlü kadın" imajının altı bence bu kitapta doldurulmuş. Kurgunun sadece hapishane sınırlarından ibaret olacağını sanırken kitap öyle bir yere evrildi ki... Her sayfa çevirişimde zihnime bir soru daha eklendi. Ben bu kitabın hikayeyi çektiği yönden aşırı memnunum. Şu anda diğer kitapları hemen okumak istiyorum. Warwick ile Brexley'in aslında ne olduğu sorusu sanırım en merak ettiğim konu ama bunu öğrendiğimizde önümüzde daha büyük sorun olacak gibi hissediyorum.
İlk kitapta bana abartı gelen, bazen de saçma bulduğum kısımlar vardı ama bu kitapta bunun nedenini öğreniyoruz aslında o yüzden ben tatmin olmuş bir şekilde kitabın kapağını kapattım.Umarım vakit kaybetmeden kavuşuruz.
İyi okumalar♡
Ayrıca Ash, seni seviyorum ♡♡♡