2024 91. kitabı
Okunma: 12 Kasım 2024 15:01
Tam olarak ne bekliyordum bilmiyorum ama bunu beklemediğim kesin. Uzun zamandır yorum yapmıyordum ama bu kitap yeniden yorum yapma isteğimi arttırdı diyebilirim. Öyle güzeldi ki tadından yenmez. Cassie okuduğum en şirin kadın karakterdi diyebilirim. İnce ruhu beni çok etkiledi. Ama Frederick... Sen neymişsin yahu... Nazikliği ilk başlarda biraz abartı gelse de zamanla anlam kazandı. Modern çağa ayak uydurma çabası ve gayet de güzel ilerlemesi çok tatlıydı. Öte yandan, bu kadar geleneksel bir adamın böylesine muhteşem bir âşık olacağı kimin aklına gelirdi? Kitap, daha önce okuduğum hiçbir vampir kurgusuna benzemiyordu hatta başlarda odaklanmakta güçlük çektim çünkü mizahi yönünden dolayı hiç fantastik bir havası yoktu hatta bazı yerlerde bu kadar klişe fazla dedim ama ne yalan söyleyeyim, klişeleri severim. Yazar bu kurguyu allayıp pullamadan öyle tatlı vermiş ki bizlere, sevmemek mümküm değil. Beni RS'den çıkardığı için de ayrıca minnettarım. Smut sahneler konusunda da yazar tam ayarında davranmış ve hiç acele etmemişti. Yazar, kitabın bütününde çok güzel ifade etmişti bir vampir ve bir insanın birlikteliğini. Birbirilerine yazdıkları notlar, aralarındaki iletişim, birbirilerine olan düşkünlükleri ve tüm bunların işleniş biçimi çok güzeldi. Çık hızlı okunabilen, keyifli bir kitaptı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Ev Arkadaşım Bir VampirJenna Levine · Nemesis Kitap · 2024621 okunma