2024 71. kitabı
Sizlere çok güzel bir kitapla geldim.Konusu aşk.Bu konu öyle bir güzel işlenmiş ki aşırı beğendim.Yazarın anlatımı akıcı ve sade en çok da en son kısımlardaki ruha dokunan cümleleri sevdim.Kitapta Kenan ve Seherin aşkına şahit oluyoruz.Kitabı şiddetle tavsiye ederim.Kendinizden bir parça bulacaksınız.Hatta yazarımız diyor ki:"Kenan ve seher'in hikayesini okuduktan sonra kendi Hayat hikayenizi yazmanız için size ilham vermek istiyorum hayatınızın ana karakteri sizsiniz ve her gün yeni bir başlangıç her an her olay ve her Duygu sizin hikayenizin bir parçası. Hayat bazen beklenmedik sürprizlerle doludur tıpkı Kenan ve seher'in karşılaştığı zorluklar ve mutluluklar gibi siz de kendi yolculuğunuzda birçok iniş ve çıkış yaşayabilirsiniz ancak unutmayın ki bir yolculukta attığınız Her adım yaşadığınız her an sizin hikayenizi şekillendirir."Şimdiden okuyacak olanlara keyifli okumalar dilerim.Kitabın okunurluğu çok az ama bu kitabın güzel yerlere geleceğine inanıyorum.Bunun için zaman gerek ve taviz de vermek gerek.Sizleri alıntılarla bırakıyorum.
GitmeAbdulkadir Aktaş · İkinci Adam Yayınları · 202418 okunma