·592 syf.····Okunma: 13 Kasım 2024 15:47 Diğer fantastik serilere göre çok underrated kalmış bir seri olduğunu düşünüyorum. Üçüncü kitapta artık Auren kendine geliyor ve asıl karakteri ortaya çıkıyor. İlk kitaptan beridir seriyle alakalı sevdiğim iki üç şey var bu kitapta iyice pekişti. Yazar risk almaktan korkmuyor ve devamını da getiriyor. Her final sonrası daha heyecanlı bitiyor ve sonraki kitap daha da iyi oluyor. Kötü karakterleri ve iyi karakterlerin dengesini de çok güzel koruyor mesela kraliçe tarafını okurken gerçekten sinir küpü olurken Auren kısmına gelince duygusallaşıyorum. Her açıdan kendini sevdiren ve beğendiren bir kitap, Özgür kitabı da ilk dönüm noktası olan kitap. Seriye devam edip etmemekte kararsız kalanlar kesinlikle devam etmeli yayınevi de saçma sapan serileri öne çıkaracağına Altın Tutsak serisinin pr tarafına biraz daha ağırlık vermeli ve daha hızlı çeviri yapılıp baskıya başlanmalı diye düşünüyorum. Kitabı orjinal dilinde okumak isteyenler ise biraz zorlanabilir ileri ingilizce gerektiriyor.