2024 304. kitabı
CENNET TOPRAKLAR 2020 STAUNCH ÖDÜLÜ EN İYİ GİZEM ROMANI Herkese Selamlarrr... Sizler çok severek okuduğum bir kitap ile geldim. Okurken gerçekten o gizemin içine dahil oluyorsunuz. Sayfaları hızla çevirirken tabi ki bir merak duygusu da sizi ele alıyor. Kitapta saklanan o gizemi bulmaya çalışıyorsunuz. Levi King çok sevdiği teknesi ile birgün Caddo Gölü'ne açıldıktan sonra bir daha dönmez... Ailesi ise onun yokluğunu biraz geç keşfeder. Babası hapiste olan küçük Levi annesi ve sevgilisi ile yaşar. Tabi şimdi asıl soru dokuz yaşında olan Levi en sona göle gittiği ,teknenin de olmadığı düşünülür ile nerededir? Polisler bu olayın üzerinde ne yazık ki çok durmaz hatta içten içe ilgilenmek dahi istemezler. Levi'nin babasının ise başka bir teklifi vardır. Yeter ki detaylı araştırma yapılsın ve Levi bulunsun. Bu görev için Texas kolluk kuvvetlerinden Darren Matthews istemeyerek de olsa gorevlendirilir. Hatta bunu kendisine bir ceza olarak görür. Çünkü çocuğun ailesi Kardeşlik'tendir. Ve Texas Aryan Kardeşliği'ne duyduğu tiksinti ayrıydı ve bu çocuğa sempati duymasını da engelliyordu. Ama görevi de üstlenip kariyerine devam etmesi gerekir. Öyle ki göle açılıp daha dönmeyen o yaşta olan bir çocuğun ölmüş olacağını düşünür. Ama annesi çocuğunun yaşadığını hissettiğini söylemekte diretir. Nihayet detaylı araştırma başlar ama altından bambaşka prosedür ve olaylar çıkmaya başlar. Tabi siz bunu kitapta bulacaksınız... Levi mi? ahhh onu söyleyemem okuyup siz bulun.
Cennet TopraklarAttica Locke · The Kitap · 202351 okunma