2024 18. kitabı
Okunma: 15 Kasım 2024 00:11
Merhaba güzel okuyucular ... Bu kitabı nasıl anlatayım bilemedim Minicik bedeniyle Onca kalabalığın içinde yapayalnız kalan zeze .. Senin ruhunun acılarını anlamayacak kadar kör olmuş ruhsuz bedenlerin içinde parlayan bir yıldız gibi oluşun mükemmeldi .. Hayal dünyası geniş kendi dünyasının içinde herşeyi kendi başına başarmış kötüyü yanlısı doğruları ayırt etmiş minik kalpli çocuk .. Şeker portakalı fidanını kendine dost edinen hayalleriyle süsleyen ama sevgiye daima aç kalbini kimsenin hissetmeyişinemi yanayım .. Tam sevgiyi bulduğunda onu kaybetmenin acısı çok ağır olsa da bazı şeylerin kabullenişiydi benim için bu kitap .. kadar sevgi ve acının bir arada yoğrulduğu bir kitap hayata daha iyi tutunmaya, dayanmaya, ümitvar olmaya ve acılarla sarsıldığımızda pes etmemeye davet eder bizi, biz de Zezé gibi gülümseyerek ve içimiz ağrıyarak dayanmaya ve inadına yaşamaya çalışırız .. " Ne güzel bir şeker portakalı fidanıymış bu ! Hem bak dikenide yok. Pek de kişilik sahibiymiş ,şeker portakalı olduğu ta uzaktan belli .. ben senin boyunda olsaydım başka birşey istemezdim ... İki kardeş gibi anlasacaksiniz . Dalını gördün mü? Bir tanecik dalı olsa da sanki özellikle senin binmen için hazırlanmış bir ata benziyor ... Teşekkürler zeze benim dünyama farklılık kattığın için . İyi okumalar
Şeker PortakalıJosé Mauro de Vasconcelos · Can Yayınları · 2022275,2bin okunma