···Okunma: 14 Kasım 2024 08:52 Aşk Falcısı kitabı aynı yayınevinden kitaplarımızın çıktığı (Lolla Yayınları) değerli yazar arkadaşım ve sevgili dostum Hamide Yeşilyurt'un kaleme aldığı çok tatlış bir eser. Romantik kurgu alanında fazla başarılı bulduğum kitaplar yok maalesef. Son zamanlarda okuduğum en iyi kitaplarladan biriydi diyebilirim. Herşey dozunda ve mükemmeldi. Gözüme takılan herhangi bir kurgu hatası olması. Karakterleri çok sevdim. Özellikle Mark gerçekten hoş ve ne istediğini bilen bir adamdı. Ve bunun peşinden koşması hoşuma gitti. Sadece aralarındaki yaş farkını (6)biraz abarttı sanki. Dostum 35 yaş yaşlı değildir kendine güven biraz, diye defalarca sarsmak istedim kendisini :)) Ama oldukça eğlenceli ve keyifliydi benim için. Sayfa sayılarına takılmadan okuduğum her kitap öyledir bence. Aşk Falcısı bir şansı hak ediyor canlarım. Sadece arkadaşım olduğu için değil gerçekten kalemini beğendiğim için söylüyorum bunu. Herkes yabancı kurgu yazmayı beceremez çünkü. Ellerine sağlık canım benim. Yolu, bahtı açık olsun kitabının.