···Okunma: 15 Kasım 2024 16:47 Bir serinin daha sonuna geldik!!
(Ben bayadır buraya incemele atmıyorum ne yazacağıma şaşırdım hkfkgdgdk)
İlk kitabı geçen yıl okumuştum ve sevmiştim. Önerdiğimde bir kitaptı. Son kitabı şimdi okuya bildim. Her iki kitap kısa ve akıcı. Okurken sıkılacağınızı düşünmüyorum. Cinsellik barındırmayan bir seri. Kitabın içindeki ilişkiler çok güzel işlenmiş, konusuda çok güzel. Ana karakterlerimizin arasındaki sevgi slowdu, yalan söylemeyeceğim ben gelelikle slow ilerleyen şeylerden biraz sıkılırım ama bu kitapda sıkılmadım.
Genel olarak sakin bir kitapdı. Evet, macera/heyecan vardı fakat baş ağrıtacak türde değildi. Ya bence şans verilecek bir seri.
Denizi, korsanları, macerayı seviyorsanız okuya bilirsiniz. Ben korsan kitaplarına bayılan biriyim. Bu yüzden böyle kitaplar okuduğumda aşırı heyecanlanırım.
Serinin konusundan bahs edecek olursam ; Kızımız, babası güçlü bir tüccar ve küçükken Fable'ı terk ediliyor. Kızı bir adaya bırakıyorlar ve yıllarca hayatta kalmaya çalışıyor, en sonunda bir mürettebatın gemisinde buluyor kendini. Bu müretebbatda yanlış hatırlamıyorsam babasından kaçan bir mürettebattı. Fable kendini bir anda bazı olayların içinde buluyor. (rezil olucam, ilk kitapın konusunu hatırlamıyorum jgskg).
*arka kapağada baktım, aman aman bir şey yazılmamış kdgdk
Güzel bir seriydi, öneririm.