Son kitabımızı bittirdik. İlk kitabı Fableyi çok severek okudum ama bu kitap beni hayal kırıklığına uğrattı, aslında puanımı düşük verecektim,ilk kitap hatrına 7 puan verdim.
İlk sayfalar Fablenın kaçırıldığı yerleri okuyoruz westten ayrı oldukları zamanı, kitaplarda bu kaçırılma olayları başrol erkekten ayrı olan kısımları hiç sevmiyorum. 50 sayfa bir şeyler okuduk sonra west geldi, dedim ahan şimdi başlıyor kitap dedim, ne oldu hiç birşey, böyle muhtıiş bir kavuşma sahnesi beklerken sanki 1 saat ayrı kalmışlar gibi ''aa west'' '' aa fable'' tarzı şeyler, sonra fablenın annesi hakkında yenı şeyler öğrenıyor spoi olduğundan yazmıyorum.
Fable'ye aşırı sinir oldum okurken, devamlı bir westte güvenmeme, aşkından şüphe etmeye, kendi aşkından bu arada '' acaba onu artık eskisi gibi görebilir miyim ? yok şöyle böyle, kızım sen hayırdır, adamın ne yaptıgını bılıyordun 1 hafta ayrı kalınca mı şüpheye düştün en nefret ettiğim karakter tipi.
Mal fable kendisi birlikte west başını büyük belaya sokuyor, westte kurban ne yapsın sevdıgı kadın için gemisi, ardaşlarını bile umursamıyor ama bızım kızım kitabın sonları doğru hala westte karşı süpheli , ben senin gibi kızın taaaaa.... neyse bunlar düştükleri tuzaktan dolay gemılerı kaybettıler ve bunu gerı alması için bir şeyi bulmaları gerekıyor ve mecara başlıyor gereksız bir mecara oldu , çünkü yaptıkları herşey boşuna yaptılar. Fablenin babası olacak karaktersiz bir anda ortaya çıktı her şeyi halletı ve bitti. West yaptıkları boşuna oldu, kahraman oldu Saint... yuh dedim gercekten . Sonuda o kadar sacma sapan bitti ki yazık gercekten. Ben willa ve koy merak edıyordum, aralarında ne olucak dıye yazmamış bile o zaman niye oyle olucak dıye kıtaba ekleme yapıyorsun yazar hanım. Yani arkadaşlar mal bir son ile bitti. Tamamıyle hayal