2024 21. kitabı
Bebek Selamlar bugün mükemmel bir konusu olan ve kalınlığa sahip olan kitapla karşınızdayım. Hera, üniversite sınavına hazırlanan genç bir kızdır. Anne ve babası aynı evin içinde iki yabancı ebeveyndi. Annesinin hamile olması dünyaya bir kardeşinin gelecek olmasıyla o aileyi bir daha asla toplamaz. Hera'nın bir hayali vardı, o çok istediği beyaz önlüğü giymekti. Bunun için de yapması gereken dişini tırnağına verdiği sınava girip kazanmaktı... Ama hayat hep yaptığı gibi Hera'ya çok güzel tekme atmıştı. Sınava saatler kalmışken annesinin bi anda sancıları başlar ve annesini hastaneye yetiştirmiştir. Hera artık abla olmuştu aynı zamanda hayatına bi anda hastane de çarpışıp üstüne de laf dalaşına girdiği o adam Uraz Soyder girer. Kalp doktoru olan Uraz o andan itibaren ona uzanan el olur. Kader bir şekilde onları bir araya getirmişti. Bu ikilimizin arasında bir geçmiş vardı. Hera o zamanı hatırlamasa da Uraz kesinlikle her detayı hatırlıyordu. Hera küçükken ondan bir söz istemiş Uraz'da verdiği o sözü de tutmaya kararlı. Ama yaşanan olaylar ve geçmişten çıkan bağlar ile bu ikilinin daha öğreneceği çok şeyler çıkar. Evet burda kestim çünkü baya uzun olmuş tüm kitabı anlatayım isterseniz dimi ama bence alıp okumalısınız nerdeyse 600 sayfalık bir kitap öyle de güzeldi ki her bir sayfasını heyecanla çevirdim. Hera'nın güçlülüğü hakkında konuşmalıyım. Gerçekten bu yılın en güçlü kadın karakterlerimin arasında yer veriyorum o yaşında böyle güçlü durması açıkcası benim gözlerimi yaşarttı. Uraz verdiğin sözü yıllardır nasıl unutmazsın! Akıcılık olarak gayet iyiydi ben beğendim Üzücü, sarsıcı, olayların ön planda olduğu ve ters köşeler barındıran bir kitaptı. Tek kitap. Sayfa tasarımı, kapak ve ayracı gereçkten mükemmel herkesin emeğine sağlık
Bebekİrem Sıray · Oleksa Yayınevi · 202410 okunma