2024 75. kitabı
Mutlu pazarlar arkadaşlar, bir kadın olarak, okurken bazen kızdığım ,bazen hüzünlendiğim bir kadının hayatını anlatan bir kitapla geldim. Bir kadın ne yaşarsa yaşasın bence pes etmemeli bir şekilde ayaklarının üzerinde dimdik durmayı başarmalı. Kitap yazar @meltemakhan_ hanımın #çıkış isimli kitabı. Önce bu kitaptaki kahramanların ilk anlarının yazıldığı ilk kitabın olduğunu öğrendim ve biraz üzüldüm diyebilirim,çünkü kahramanlarımız ilk kitapda neler yaşadı bilemidim . Aylin mutsuz bir aile de büyümüş v bu yetmezmiş gibi yanlış bir evlilik yapmıştır ve bir de çocukları olur ama bu da evliliklerini kurtarmaz ve ayrılırlar. Doğum ve ayrılık sonrası Aylin depresyona girer ve çocuğunu istemez ve bebeğine Patrisya ve oğlu sahip çıkar ve bebeğe bakmaya başlarlar. Patrisya ve oğlu bir yandan da Aylin'e uzulmektedir. Aylin tavsiye üzerine psikoloğa gitmeye başlar ve tek istediği iyileşmek ve kendini yeniden keşfetmektir. Aylin düzelip kendini bulabilecek mi? Aylin bebeğini tekrar sevecek mi? Bu soruların cevabını ve dahasını bu kitap da bulacaksınız. Bu güzel kitabı tavsiye eden Ela kuzuma çok ama çok teşekkür ederim, inşallah bir çok güzel kitapları birlikte okuruz. @meltemakhan_ @banliyocomtr @banliyokitap Ela #neokudum #kitap #kitaplayasamak #kitapokumakgüzeldir #bookstagram #instabook #instakitap #instakitapyorumu #tavsiyekitap #benokudumsendeoku #heryerdeokuyanlar #kitaplarheryerde #kitaplaryolda #vuslatınkitapkurtları
ÇıkışMeltem Akhan · Banliyö Kitap · 202412 okunma