Kitap incelemesi
2024 331. kitabı
Okunma: 17 Kasım 2024 21:35
#OKUDUM #BİTTİ Kitap Adı : Tarih Yanılıyor Yazar Adı : Erich Von Daniken Sayfa Sayısı : 280 Kitap Notu : 10/9 Kitap Yorumum : "Tarih Yanılıyor" – Okudum Bitti! Erich von Däniken yine zihin açıcı ve düşündürücü bir eserle karşımızda! #TarihYanılıyor, adeta tabuları yıkarak tarihin yanlış bilinen yönlerini gözler önüne seriyor. Sayfa sayfa ilerlerken tarihe, dinlere ve kadim bilgilerimize dair tüm bildiklerimizi sorgularken buluyorsunuz kendinizi. Kitap, adeta zihinleri zorlayan bir bulmaca gibi… Çözmek için sabırsızlandığınız ama her sayfada daha da derinleşen bir serüven. 9/10 veriyorum çünkü bu kitap, belki de yıllardır inanılan birçok bilgiye meydan okuyor ve Däniken’in elindeki kanıtlarla yeniden düşünmemizi sağlıyor. Özellikle Nazca çizgilerinden Voynich yazmasına kadar uzanan geniş yelpazesiyle sadece okuyucuyu değil, tarihsel perspektifimizi de kökünden sarsıyor. Öyle bir kitap ki bitirince bile etkisi devam ediyor, sizi soru işaretleriyle baş başa bırakıyor. Uzun süredir okuduğum en cesur ve provoke edici eserlerden biri! Bu tür konulara ilginiz varsa kesinlikle tavsiye ederim. #OkudumBitti #ErichVonDäniken #TarihYanılıyor #Kitapİncelemesi #GizemliTarih #SorgulayanZihinler #KitapÖnerisi #BilgiyeYolculuk Erich von Daniken Tarih Yanılıyor
Tarih YanılıyorErich von Daniken · Artemis Yayınları · 2016105 okunma